Starity

A Spoon nélkül folytatódik az X-Faktor

2014. december 07. 00:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak egyetlen csapat maradt versenyben, ugyanis a magyar X-Faktor 101. adásában a Spoonnak kellett távoznia.

hirdetés
A Spoon nélkül folytatódik az X-Faktor
Fotó: RTL Klub/Kovács Tamás

A 2014-es X-Faktor nyolcadik élő show-jának szlogenje az „All That Jazz” volt, így a továbbjutásért küzdő hat versenyzőnek dzsezzesített dalokkal kellett színpadra állnia az első körben, majd egymással énekeltek duettet, a következőképpen alakult párosításban: Tóth Andi és a Tha Shudras, Benji és a Spoon, Horányi Juli és Nagy Ricsi.

Miután a legnagyobb rendben lezajlott mindkét kör, a hat döntős egy közös produkcióval is megörvendeztette a nézőket, ugyanis előadták a Mikulás érkezésének tiszteletéből a népszerű Santa Claus Is Coming To Town című nótát, ezzel ünnepi hangulatot varázsolva a stúdióba. Őket követte a sztárvendég, a 2011-es győztes, Kocsis Tibor, aki Hello Budapest című slágerének swinges átdolgozásával lépett fel.

Majd a már megszokott menetrend szerint az eredményhirdetés ideje érkezett el. A nézők ezúttal Horányi Juli, a Tha Shudars, Tóth Andi és Nagy Ricsi előadását vélték a legjobbnak, így aztán a Spoon és Benji maradtak a színpadon, akik bár nem sokkal korábban közösen álltak a nézők elé duettpartnerekként, most mégis egymás ellen kellett párbajozniuk.

A versenydalok eléneklése után a mentorok végül úgy döntöttek 3:1 arányban, hogy eddig teljesítménye alapján Benjinek van helye a műsorban, így a Spoon számára ért véget az X-Faktor, ezzel magára hagyva a Tha Sudrast egyedüli csapatként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek