Starity

Új videóval jelentkezett Ewelina Lisowska

2014. december 08. 15:03   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban látott napvilágot a lengyel énekesnő újdonsága, a Nowe Horyzonty, amit eddig több mint 40 ezren láttak a legnagyobb videómegosztó oldalon.

hirdetés
Új videóval jelentkezett Ewelina Lisowska

Ewelina egyre sikeresebb hazájában, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy a klipjeit már több millióan tekintették meg. Sőt, már elkészítette második önálló stúdióalbumát, a Nowe Horyzontyt, melyről a napokban érkezett meg a harmadik kislemez. A korongot október 14-én jelentette meg a Universal Music Polska kiadó.

Az azonos című szerzemény mélyen tükrözi a lemez stílusát, ugyanis az énekesnő a klipben úgy néz ki, mint egy szuperhős, akárcsak az album borítóján. Ewelina nem egyedül látható a videóban, ugyanis mögötte a bandája zenél, illetve több más szereplő is részt vett benne, akik különböző harcművészeteket mutatnak be. Egyébként már régóta lehetett sejteni, hogy valami nagy dobásra készül, de csak nemrégiben derült ki, hogy egy új albumról és egy új dalról van szó.

Ewelina nyilatkozott is az új albuma munkálatairól: A Nowe Horyzonty-t a modern hangok és a sokszínűség jellemzi. Az anyagot Filipem Pacholczykiemmel és Maćkiem Wiergowskimmel együtt hoztuk létre. Minden dalom az én személyes történetem meséli el. Azt írtam le, amit akkor éreztem és láttam. A szövegek kifejezik mindazt, amit gondolok.

Íme a dallista:
1. Intro
2. Nowe horyzonty
3. Znasz mnie
4. Na obcy ląd
5. Kilka sekund
6. Zaklinam czas
7. We mgle
8. Niebo / Piekło
9. Szkło
10. Kameleon
11. Wszystko od nowa

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek