Starity

Műkörömkollekciót dobott piacra Beyoncé

2014. december 08. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NCLA-vel dolgozott össze az énekesnő, hogy megalkossák a sokszínű műkörmökből álló kollekciót.

hirdetés
Műkörömkollekciót dobott piacra Beyoncé

Beyoncé tényleg nem unatkozik! Nem elég, hogy két héttel ezelőtt felkerült VEVO-csatornájára a tavaly megjelent, saját nevével fémjelezett albumának összes dalához készült videoklipje, nemrég pedig megjelent saját műkörömkollekciója is, melyet a népszerű márkával, az NCLA-vel közösen készítettek el.

Az egyelőre négy csomagból álló összeállítás még egy hete sincs, hogy felkerült az énekesnő hivatalos weboldalának boltjába, rajongói máris odáig vannak érte és kapkodják. A kockás mintázattal díszített, I Woke Up Like This nevet viselő darabokat a ***Flawless című dalának klipjében látható külseje ihlette, a neonos motívumokkal tarkított Je Ne Sais Quoi-t pedig a Blow videója. A mozaikos, ékszerszerű, No Rest In The Kingdom nevű műkörmöket a 2014-es VMA-n viselt összeállítása inspirálta, a fekete-fehér, I Come With A Side Of Trouble szettben lévőkön pedig a lemezen szereplő dalok szövegei találhatók meg.

Fotók: http://shop.beyonce.com/

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek