Starity

Lindsay Lohan a Duran Durannel dolgozik

2014. december 09. 22:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Daily Mirror brit magazin nemrég arról számolt be, hogy az amerikai színésznő-énekesnő Lindsay Lohan, és 20 éves modell-énekes húga, Ali a világhírű brit popbandával dolgoztak együtt.

hirdetés
Lindsay Lohan a Duran Durannel dolgozik

Lindsay egy fotót is közzétett az Instagram profilján, amelyen Alival és a Duran Duran két zenészével, az énekes Simon Le Bonnal és a billentyűs Nick Rhodes-szal pózolt jókedvűen.
"#DuranDuran @alianalohan pár klassz számot készítenek" – írta a kép mellé.

Egy forrás szerint a Lohan-testvérek este fél héttől hajnali egy óráig tartózkodtak a stúdióban, ahol a Duran Duran legújabb albuma készül. A rajongók azonban hiába reménykednek abban, hogy Lindsay visszatér a zenei világba: ő nem énekel az elkészült dalon, csupán egy-két szót mond. A húga, Ali viszont valóban énekel az új szerzeményben, amit mindkét lány nagyszerűnek talált.

Noha nem tervez új albumot, Lindsay számára még mindig fontos a zene. Nemrég egy fotót töltött fel a debütáló, Speak című albumáról. "Ma volt 10 éve, hogy megjelent az első albumom #SPEAK #OlyanRégVoltVasárnap"


Fotó: Instagram/Lindsay Lohan

A pletykák szerint jövőre egy David Mamet-színdarabban fog játszani a West Enden. Az Oleanna egy amerikai egyetemi hallgatóról szól, aki szexuális zaklatással vádolja a tanárát, hogy ne kelljen beismernie, hogy kibukott az évfolyamról.

A színház mellett más elfoglaltságai is vannak: jelenleg a Civil Clothing nevű los angelesi ruhamárka tervezőivel dolgozik. A CivilXLohan nevet viselő, limitált kiadású férfiruha-kollekció, amely öt darabból áll és a trikón Lindsay fotója látható, csak a PacSunnál kapható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek