Starity

Itt az idei YouTube Rewind!

2014. december 10. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Természetesen 2014-ben sem maradhatott el az elmúlt években hihetetlen népszerűséget szerzett videósorozat új része.

hirdetés

Ahogy az 2010 óta rendszeressé vált, idén is elkészült a YouTube Rewind, melyben ezúttal a 2014-es év legnépszerűbb dalait, sztárjait, videóit és az internet egyéb szenzációit elevenítették fel híres YouTuberek és celebek. Mivel tavaly a hatalmas népszerűségnek örvendő PewDiePie vette át a stafétát, így az idei videó vele kezdődött és az év egyik legtöbbet hallgatott dalával, a Turn Down For Whattal, mely a címben is visszaköszön – Turn Down For 2014.

A hat és fél perces kisfilm alatt szóló közel öt perces mashupot idén is DJ Earworm készítette el a 2014-es év legfelkapottabb dalaiból: a már említett a Turn Down For What, a Fancy, az All About That Bass, a Happy, a Bang Bang és az elmaradhatatlan a Let It Go összegyúrásából.

A visszatekintés során többek között felfedezhetjük természetesen a Turn Down For What nem mindennapira sikeredett klipjét, de mellette a Fancyét, a Selfie-ét, a Happyét és a Dark Horse-ét is, valamint a vadidegenek első csókját bemutató rövidfilm, az Ice Bucket Challenge, a pók-kutyás és a zombi-babás prankvideó, a Minecraft, a Flappy Bird, Action Movie Kid, és persze a Jégvarázs is szerepet kapott a videóban.

Az idei összefoglalóban látható például PewDiePie és Action Movie Kid mellett  Bethany Mota, Jimmy Kimmel, Conan O'Brien, Stephen Colbert, Dan Howell és Phil Lester, Troye Sivan, Sam Tsui, Kurt Hugo Schneider, Conchita Wurst, a Pentatonix, Tyler Oakley, Jenna Marbles, a Smosh, Big Bird, a The Fine Bros, Connor Franta, Superwoman, Brett Nichols, Grace Helbig, Hannah Hart, Kid President, a The Slow Mo Guys, a PrankvsPrank és iJustine.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek