Starity

Megjelent a ByTheWay első albuma

2014. december 10. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavalyi X-Faktor 2. helyezettje egész évben a legújabb lemezén dolgozott, mely a mai napon került boltokba.

hirdetés
Megjelent a ByTheWay első albuma

Magyarország egyik legsikeresebb csapatának, a ByTheWaynek idén minden hétre jutottak koncertek, ám ezek mellett folyamatosan a stúdióban töltötték idejüket, hogy megalkossák első albumukat a ..for life-ot, melyet a mai napon adtak ki.

Szeretünk olyan szövegeket írni, amelyek nem feltétlen csak egyféleképpen értelmezhetőek, de az ihletet természetesen az az út adja mindig, amin éppen járunk. Azok a dolgok, amik történnek velünk egyértelműen arra várnak, hogy meséljünk róluk és így dalban mondjuk el - mesélte Sziki a Divatikonnak.

A lemezen szereplő dalok pontosan olyanok, mint mi, különbözőek. Mondhatni ahány külön dal, annyi stílus. Próbáltunk úgy összerakni az albumot, hogy mindenki tudjon benne érvényesülni és mindenkinek meglegyen a maga hangjához illő dal - tette hozzá Ya Ou.

A srácoknak eseménydús évük volt: több, mint száz koncertet adtak idén és nem csak Magyarországon, de a szomszédos országokban is szívesen látták őket. Emellett megnyerték a Bravo Otto év felfedezettjének járó díjat is, júniusban pedig megrendezték első nagykoncertjüket. Augusztustól azonban trióban folytatták munkájukat, mert az egyik alapítótag, Patocska Olivér otthagyta a formációt, de néhány dalban még felcsendül az ő hangja is.

A lemezen 14 dal található: 3 magyar, 11 angol, melyből egy akusztikus, egy pedig egy remix. Az album letölthető a Google Playről és az iTunesról is, illetve megvásárolható könyves boltokban és multimédiai üzletekben.

Az album dalait élőben először a december 21-én, a Barba Negra Music Clubban megrendezésre kerülő lemezbemutató nagykoncertjükön lehet hallani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek