Starity

Magyarra tanítja a világot Palvin Barbi

2014. december 10. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánk legnépszerűbb modellje a napokban magyarra tanította követőit egy, az i-D magazin készítette videóban.

hirdetés
Magyarra tanítja a világot Palvin Barbi
Fotó: Facebook/Palvin Barbara

Az i-D magazin a napokban kérte fel hazánk büszkeségét, Palvin Barbit, hogy ismertesse meg követőivel a magyar nyelv szépségét, mely felkérésnek boldogan tett eleget a 21 éves modell. A két és félperces kisfilmben Barbi szokásához híven ezúttal is elbűvölően fest és olyan szavakra tanítja követőit és a nagyvilágot, mint kutya, tulipán és liliom. 

Ugyan a kisfilm meghallgatását követően még senki nem sajátítja el a magyar nyelvet - mely a világ egyik legnehezebb nyelve -, ennek ellenére igazán művészire sikerült az alkotás, melyben Barbi ezúttal is megmutatja, hogy igenis helye van a modellek világában.

Az Anders Malmberg-rendezte videóban Barbi egyszerű, natúr sminket és visszafogott ruhákat visel, mely összeállításokért Julia Sarr-Jamois a felelős. Mindazonáltal nem Barbi az egyetlen modell, aki anyanyelvére oktatja az internetet, ugyanis korábban Jeneil Williams, Tao Okamoto, Camille Rowe, Ola Rudnicka, Nastya Sten, Liu Wen, Nadja Bender és Catherine McNeil is élt az i-D felkérésével. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek