Starity

Taylor Momsen piromániája

2010. szeptember 10. 21:09   |   Szerző: Zsüdi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Momsen piromániás. Nem kímél senkit és semmit. Még a saját kutyája egyes testrészeit sem. A Heat magazinnak Ben Phillips, a The Pretty Reckless gitárosa nyilatkozott.

hirdetés
Taylor Momsen piromániája

A Heat magazinnak tett nyilatkozatával a TPR gitárosa, Ben Phillips alaposan sokkolta az embereket. Ben többek között nyilatkozott Taylor Momsennek, az egykori Gossip Girl sztárjának beteges piromániájáról. Azt is elmondta, hogy Taylor bármit meggyújt, ami a keze ügyében kerül. Például a saját kutyája golyóit is.

„Taylor imádja a tüzet, és mindent meggyújt, amit csak lehet. Úgy hiszi, mi vagyunk a rock'n'roll királyai. A stúdióban mindenféle vackot fel szokott gyújtani: régi billentyűzeteket, számítógépeket, törött gitárt... emellett szereti a robbanószereket is, van, hogy hoz be TNT-t, és jól elszórakozik vele, mi meg csak nézünk. Az egyik reggel eléggé fura dolgot hozott be, hogy felgyújtsa: a kutyáját éppen akkor ivartalanították, és elhozta a sterilizált golyókat, aztán szépen felgyújtotta őket... tök durva volt, de Taylor ilyen. Ez nála a normális.” – nyilatkozta a zenész.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek