Starity

Megjelent A lázadó hivatalos előzetese

2014. december 13. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Veronica Roth A beavatott kötetének második része 2015 tavaszán kerül a mozikba, és nemrég megérkezett a több mint két perces felvezető hozzá.

hirdetés
Megjelent A lázadó hivatalos előzetese

Talán az idei év egyik legsikeresebb filmje A beavatott volt, és a fanatikusainak már alig három hónapot kell várniuk a március 20-án mozivászonra kerülő folytatásra, ami A lázadó címet viseli.

A történet szerint a kitört háború során Tris (Shailene Woodley) kénytelen elfogadni, hogy Elfajzott, bármivel is jár eme státusza, és harcol az Elfajzottak ellen szövetkező Jeaniennel (Kate Winslet), valamint próbálja felkutatni, kik is voltak valójában a szülei, és mit hagytak maguk után.

A film rendezését Robert Schwentke vette át, és olyan neves színészek fognak feltűnni új karakterként, mint  Naomi WattsOctavia Spencer, vagy  Rosa Salazar. Egyébként az előzetes mellett nemrég már az igazán moziba csalogató hivatalos poszter is megjelent, melyen a két főszereplő látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek