Starity

Férjhez ment Leah Pipes

2014. december 14. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kimondta a boldogító igent párjának, AJ Trauthnak a The Originals 26 éves sztárja.

hirdetés
Férjhez ment Leah Pipes

A múlt hétvége folyamán fogadott örök hűséget egymásnak Leah Pipes és AJ Trauth a kaliforniai Santa Barbarában található Four Seasons Biltmore-ban. A ceremónia szűk baráti és családi körben zajlott le, a The CW nagysikerű sorozatának, a The Originalsnak Camille O’Connellje pedig egy Anne Barge által tervezett meseszép, gyöngyökkel díszített menyasszonyi ruhát viselt, míg a vőlegény fekete öltönyben állt az oltár elé.

Az életemnek egy évtizedét randizgatással töltöttem. Hihetetlenül örülök, hogy nem kell elmennem még egy szörnyű randira az életem hátralevő részében. Tovább izgatott vagyok amiatt, hogy azzal a személlyel tanulhatok és öregedhetek meg, akit a világon a legjobban tisztelek - árulta el az ifjú ara a People-nek tett exkluzív közleményében.

A páros már tinédzser éveik idején ismerte egymást, majd később össze is jöttek. Ezt követően pedig tavaly karácsonykor AJ feltette Leah-nak a nagy kérdést, melyről a boldog menyasszony tavaly januárban számolt be, amikor egy olyan fotót töltött fel a világhálóra, melyen cicája társaságában esküvői magazinokat nézegetett. 

Sem én, sem pedig a vőlegényem nem vesszük magunkat komolyan és azt akarjuk, hogy az esküvőnk is tükrözze vidámságunkat és gondtalanságunkat. Egy régi, klasszikus hotelben tartjuk a menyegzőt, szóval a ruhámnak elegánsnak kellett lennie, hogy illeszkedjen a helyszínhez, de nem annyira elegánsnak, hogy levegőt se kapjak benne - árulta el novemberben a People-nek a színésznő, aki örömében elsírta magát, amint édesapjával végigsétáltak az oltárhoz vezető úton.


Fotók: Instagram/Leah Pipes

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek