Starity

Pánikrohamot kapott Harry Styles egyik rajongója

2014. december 14. 21:09   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekes éppen egy londoni könyvesboltban vett részt autobiográfiájuk dedikálásán, amikor egy rajongó pánikrohamot kapott a tömegben.

hirdetés
Pánikrohamot kapott Harry Styles egyik rajongója

Nem ritka eset, hogy egy-egy rajongó a kedvencével való találkozáskor annyira boldog lesz, hogy szabályos őrjöngésben tör ki, aki pedig nem tudja az eset körülményeit, talán azt is hihetné, hogy az adott személy rosszul van – ám van, hogy az igazság nem ál messze a látványtól, ugyanis vannak azok a ritka esetek, amikor a rajongók sokkot, vagy más esetben pánikrohamot kapnak a találkozás során.

Egy ehhez hasonló eset történt a napokban is Londonban, amikor a brit fiúbanda, a One Direction legújabb autobiográfiájuk dedikálásán vettek részt egy könyvesboltban, ahol hatalmas tömeg gyűlt össze. A hátsó sorokban egy lány annyira megörült kedvence, Harry Styles jelenlétének, hogy pánikrohamot kapott és nem jutott levegőhöz sem - számolt be róla a Buzzfeed.

Az énekes, amint észrevette a lány rosszullétét, áttört a tömegen és a biztonsági őrök figyelmeztetése ellenére odasietett a levegő után kapkodó rajongóhoz, akinek szerencsére az ijedtségen kívül semmi baja nem esett, sőt, boldogan mesélt a Harryvel való találkozásáról. 

Átrontott a korlátokon annak ellenére, hogy az őrök megpróbálták őt visszatartani, és megnézte, hogy jól vagyok-e. Csak ölelgettük egymást, miközben azt mondogattuk egymásnak, hogy 'Szeretlek', aztán körülbelül 3 perc múlva elengedtük egymást - nyilatkozta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek