Starity

Itt az Irigy Hónaljmirigy legújabb dobása

2014. december 15. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mirigyesek megint megőrültek: ezúttal egy karácsonyi pizsamapartival örvendeztetik meg rajongóikat. A nyolc kan kicsit újragondolta Beyonce 7/11 című dalához készült klipjét, az eredmény pedig önmagáért beszél.

hirdetés
Itt az Irigy Hónaljmirigy legújabb dobása
Fotó: Red Lemon Média

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai az évet természetesen egy kis őrültséggel zárják. A gyönyörű énekesnő, Beyonce legújabb klipjében egy szexis csajpartiba csöppenhetünk, a mirigyek pedig úgy gondolták, kipróbálják, milyen lehet egy ilyen buli – pasikkal. Az új videónk nem más, mint egyszerű bolondozás, a dalt nem is írtuk át, csak a klipet fogattuk újra, a sztori is megegyezik, csak csajok helyett pasikkal. Ez a mi ajándékunk a rajongóiknak, egy kis karácsonyi pizsiparti – mondta Varga Győző.

Sipos Peti azt is elárulta, honnan jött a legújabb paródia ötlete. Tavaly Justin Timberlake kiparodizálta Beyoncet, idén viszont mi beelőztük. A videó alapvetően hajaz az eredetire, csak kicsit magyaros és mirigyes formában: mi nem egy luxusszállodában, hanem egy lakásban forgattunk. A klip pikantériája, hogy mi is fehérneműben szerepelünk benne, mint ahogy azt az eredetiben láthattuk. Persze mi sokkal jobban nézünk ki, mint Beyonce és a csajok – magyarázta nevetve az énekes.

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai azt ígérik, őrültségben jövőre sem lesz hiány, a zenekar nagyszabású koncerttel ünnepli majd 25 születésnapját. A nyolc kan 2015-ben is rengeteg meglepetést tartogat, hogy felejthetetlenné tegye a jubileumi évet rajongói számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek