Starity

Jótékonykodik Axente Vanessa

2014. december 15. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy nemes ügy érdekében állt modellt legutóbb hazánk egyik nagy büszkesége.

hirdetés
Jótékonykodik Axente Vanessa

A 19 éves Axente Vanessa ezúttal nem egy magazin címlapjának vagy egy márka kampányának fotósorozatán vett részt, hanem a Kele Clothing, az Autistic Arts és a Mosoly Otthon Alapítvány közös projektjében, mellyel az autista gyerekeknek gyűjtenek - de nem akárhogyan!

Az Autistic Arts alapítvány néhány tehetséges autista művészének - Bardfalvi Zsolt, Varga Máté, Tóth Dezső, Kalocsai Nóra - alkotását pulóverekre nyomtatták és ezeknek megvásárlásával próbálnak pénzt gyűjteni a beteg gyerekeknek. A bevétel teljes egészében a rászorulókhoz jut majd el.

Mindig is buzgón segítettem másokon, szóval hihetetlenül boldog voltam, amikor felkértek, hogy készítsük el a fotósorozatot ehhez a jótékonysági kampányhoz. Akárcsak a példaképeim, én is fontosnak tartom, hogy a hírnevemet egy jó ügynél hasznosítsam. Vannak személyes tapasztalataim is, ugyanis az egyik jó barátom, Királyné Simon Tünde fogyatékos gyerekekkel dolgozik. Ez is hozzátartozik azon okokhoz, melyek miatt tervezem, hogy folytatom a munkámat ezen a pályán és hajlandó vagyok segíteni, amennyit csak tudok - árulta el a fiatal modell.

A napokban a hivatalos fotósorozat is elkészült Vanessa és húga, Gérta, valamint Cseke Botond közreműködésével, a limitált kiadású pulcsikhoz pedig a hivatalos weboldalon már hozzá is lehet jutni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek