Starity

Kiszivárgott a legújabb Marilyn Manson-lemez

2014. december 17. 11:11   |   Szerző: botond96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hivatalos megjelenés előtt egy hónappal hamarabb szivárgott ki Marilyn Manson legújabb, The Pale Emperor címre keresztelt korongja.

hirdetés
Kiszivárgott a legújabb Marilyn Manson-lemez

Lassan bevett szokásá válik, hogy a világhírű előadók új albuma a hivatalos megjelenés előtt néhány nappal kiszivárog, de olyanra nem volt még példa, hogy egy hónappal előzze meg azt.

December 14-én adta ki a zenekar az album első kislemezét, a Deep Sixet, majd nem sokkal a premier után lepte el a világhalót a teljes album mind a 13 dallal. A zenekarnak nincs szerencséje, ami a debütálásokat illeti, hiszen nem ez az első alkalom, hogy idő előtt megjelenjen egy hanganyag, ugyanis a 2012-es Born Villain is időnap előtt napvilágot látott.

Ettől eltekintve Manson és csapata számára eseménydúsnak ígérkezik a 2015-ös év is, ugyanis a sokkrocker Amerika-szerte turnéra indul, ám egyelőre nincs hír arról, hogy Európába mikor érkezik majd a formáció és mely állomásokat érinti a fellépéssorozat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek