Starity

Az apanélküliség átka

2010. szeptember 11. 01:01   |   Szerző: starfan123

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Senkinek nem esik jól szülei válása. Ezt bizonyítják a legkedveltebb sztárok, hiszen ilyen még náluk is előfordulhat.

hirdetés
Az apanélküliség átka

Demi Lovato

A Rocktábor főszereplője még csak 2 éves volt, mikor édesapja, Patrick és édesanyja, Dianna elváltak, és a férfi másik államba költözött. Deminek az éneklés segített feldolgozni a csalódást. Ma ugyan felhőtlenül boldognak tűnik, de biztosan őriz néhány rossz emléket szülei válásáról.

Cole és Dylan Sprouse

Ahogy beindult az ikrek karrierje, szüleik kapcsolata szép lassan megromlott. Matthew és Melanie Sprouse 1997-ben váltak el, a fiúk pedig az édesnyjuknál maradtak. Cole viszonylag könnyen túltette magát a dolgon, Dylan viszont máig nem tudta feldolgozni.

Selena Gomez

A szegény kis Selena vörösre sírta a szemét, mikor 1997-ben szülei elváltak. Apja, Ricardo Mexikóba költözött, így Selena anyjával, Mandyvel maradt. A popsztár mára már túltette magát a dolgon, és remekül kijön mostohaapjával, Briannel.

Justin Bieber

Patricia 18 évesen szülte meg fiát Justint, az apa, Jeremy meg csak 20 volt. Megígérték, hogy örökre együtt maradnak, de ezt öt év után visszavonták. „Attól fogva csak kéthetente láttam apámat. – mesélte – Egy idő után már egyáltalán nem is találkozhattam vele.” Édesapja új családot alakított, akikkel a kanadai srác jól kijön. Két testvére született onnan, akiket gyakran meglátogat, és állítása szerint halálosan rajong értük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek