Starity

Benji Madden eljegyezte Cameron Diazt

2014. december 19. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Good Charlotte éléről ismert Benji Madden és Cameron Diaz mindössze hét hónapja alkotnak egy párt, a zenész pedig máris feltette a színésznőnek a minden nő életében oly jelentőségteljes kérdést.

hirdetés
Benji Madden eljegyezte Cameron Diazt

Benji Madden és Cameron Diaz ugyan már hosszú évek óta ismerik egymást, úgy tűnik, nyári kalandnak indult románcuk valami komolyabb felé vezérli őket, ugyanis a zenész hét hónapnyi együttjárás után megkérte a színésznő kezét.

A napokban árulták el a legközelebbi barátaiknak, mit terveznek, de ez nagyon-nagyon gyors. Szeretnének év elején összeházasodni. Benji már meg is kérte Cam kezét. Az ő szerelmük valóságos forgószél - nyilatkozta egy közeli barátjuk.

Soha nem mondom semmire, hogy soha - nyilatkozta novemberben Cameron az E! Newsnak, ám akkor még nem szerepelt a tervei között a házasság. Az egyik barátnője azonban elárulta, miszerint Benjivel olyan jól megértik egymást, hogy a színésznő képes lenne megállapodni a rocker mellett és végre családot alapítani.

Máris azzal dicsekszik a barátainak, hogy korábban soha senkivel nem élte még meg ezt a szexuális vonzalmat, mint ami Benjihez fűzi, ő pedig fülig bele van esve Cambe. A legszerencsésebb férfinek érzi magát, amiért elveheti Cameront - nyilatkozta a barát.

Ugyan mind Benjinek, mind Cameronnak volt része hosszabb-rövidebb életű kapcsolatokban, ez a házasság mindkettejük életében az első lesz.

Gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek