Starity

Lindsay Lohan gyermeket akar

2010. szeptember 11. 10:10   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A most szabadult, börtönviselt és a rehabról nemrég kiengedett Lindsay már készen áll, hogy lecserélje az éjjeli partizást éjjeli etetésre.

hirdetés
Lindsay Lohan gyermeket akar

A 24 éves színésznő szerint egy saját gyermek lenne a legjobb motiváció, hogy józan maradjon. Lindsay Lohan, aki csak nemrég szabadult a börtönből és a rehabról, a napokban jelentette be, hogy teherbe szeretne esni.

Persze ennek oka nem az, hogy félne, hogy a kora miatt nem eshet teherbe később, hiszen még csak 24 éves. Lindsay egy barátjának mondta, hogy véleménye szerint egy gyerek lenne a tökéletes motiváció, hogy józan maradjon, és persze az, hogy legyen egy társa, akik mindig mellette van: „Szüksége van arra, hogy valaki mellette legyen 24 órán keresztül. Úgy gondolja, egy baba lenne a legjobb segítség.” – árulta el a barát.

Lindsay-nek nemrég (szeptember 3-án) volt egy baleste, amikor állítólag elütött egy babakocsit, amiben egy gyermek is volt, majd az eset után továbbhajtott.

Lehet, hogy ezek után mégsem egy saját gyermek lenne a legjobb megoldás!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek