Starity

Bárányhimlős lett Angelina Jolie

2014. december 19. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Betegsége miatt le kellett mondania hivatalos megjelenéseit a színésznőnek Rendíthetetlen című filmje kapcsán.

hirdetés
Bárányhimlős lett Angelina Jolie
Fotó: Francesco Carrozzini

December 25-én kerül az amerikai mozikban az Angelina Jolie által rendezett Rendíthetetlen című életrajzi dráma, így az elkövetkezendő napokban számos sajtó eseményen kellene részt vennie, ezeket azonban kénytelen kihagyni, ugyanis bárányhimlős lett.

A sajnálatos hírről maga a 39 éves színésznő tájékoztatta a nagyközönséget egy videóüzenetben, melyet a Universal Pictures töltött fel a YouTube-ra és az elmúlt napokban közel 10 millióan voltak kíváncsiak a bejelentenivalóra.

Csak tisztázni szerettem volna a dolgokat és őszintének lenni azzal kapcsolatban, hogy miért nem leszek jelen a Rendíthetetlen rendezvényein az elkövetkezendő napokban, ami pedig az, hogy a múlt este derült ki, hogy bárányhimlős vagyok. Szóval otthon leszek, vakarózok és hiányolok mindenkit, és nem hiszem el ezt, mert ez a film annyira sokat jelent nekem. Egyszerűen nem tudom elhinni, de ilyen az élet. Most ezt dobta a gép. Nagyon szeretlek mindannyiótokat és remélem, hogy minden rendben lesz - hallható Angelina mondandója a videóban.

Nem sokkal később pedig egy hivatalos közleményt is kiadott a Universal Picturesön keresztül: Nevetni kell az időzítésen. Biztos voltam benne, hogy semmi sem állíthat meg attól, hogy támogassam a Rendíthetetlent. Összetört a szívem, hogy ki kell hagynom a premierünket, főként pedig a lehetőséget, hogy találkozhatok Louie családjával, Phil lányával, Karennel, a veteránokkal és az összes vendéggel, akik jönnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek