Starity

Perez Hilton Kardashian-paródiája

2010. szeptember 11. 10:10   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Perez Hilton nem unatkozik. Nemrég megjelentette az egyik videóját, ami történetesen egy paródia a Kardashian lányokról.

hirdetés
Perez Hilton Kardashian-paródiája

Katy Perry California Gurls dala nagy sláger még mindig. Perez a nyáron összedobott egy kis paródiaklipet, ám nem Katyt parodizálta ki, hanem a Keeping Up With The Kardashians című valóságshow főszereplőit, Kim, Khloe és Kourtney Kardashiant. A videóban Perez alakítja Snoop Doggot, és egy bizonyos La Coacha pedig Katy Perryt.

A dal címe California Gurls helyett Kardashian Gurls lett, és a szöveget is jócskán átírták.

Kim egy nappal a videó megjelenése után nyilatkozottt róla a blogjában, és úgy tűnik, nem bántotta meg a kis klip, és viccnek vette. „Láttam már pár paródiát rólunk, de ez haláli! Srácok, meg kell néznetek...”

Lehet, hogy tényleg tetszett neki, pedig sértő dolgokat mondanak benne a lányokról. Rögtön az elején azzal kezdi La Coacha az éneket, hogy „Dolls of Dashnek hívják őket, és bármit megtennének a pénzért.” Többek között azt is eléneklik, hogy „nem tudnak énekelni, táncolni, színészkedni, mégis sok pénzt keresnek”, illetve szó esik Krisről, az anyjukról is.

Mivel ekkor még kishuguk, Kendall Jenner tengerpartos, néhányakat megbotránykoztató képei még nem jelentek meg, ezért az nem volt benne a klipben – de ha Perez látta volna őket, biztosan beleteszi valamilyen formában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek