Starity

Ashlee Simpson negyedik albuma már úton van

2010. szeptember 11. 10:10   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashlee nemrég bejelentette, hogy új, negyedik albuma már úton van. A rajongók már alig várják, pedig az album még kezdeti stádiumban van.

hirdetés
Ashlee Simpson negyedik albuma már úton van

Már több, mint két év telt el azóta, hogy Ashlee Simpson-Wentz (25) kiadta harmadik albumát, a Bittersweet Worldöt. A rajongók azóta várják, hogy a punk anyuka új dalokkal rukkoljon elő.

Ashlee bejelentette, hogy új albuma már úton van: „Még írom a dalokat. –mondta, rajongói nagy örömére. – Nem sietek. Szeretek anyuka lenni, de már izgatott vagyok, hogy újra beindul a szekér.”

Úgy látszik, Ashlee-t élete másik oldala, az anyalét is boldoggá teszi. Nem csoda, hiszen Pete Wentzcel közös fiuk, Bronx Mowgli sok örömet szerez szüleinek. „Tetszenek az eddigi számok, amiket írtam. De nem fogom elsietni, persze nem akarom sokáig megvárakoztatni a rajongóimat.” – mondta.

Az még kérdéses, hogy Ashlee albuma mikor fog kijönni, de az biztos, hogy rajongók milliói várják a nagy napot,  melyen kedvencük új lemezét hallgathatják majd.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek