Starity

Hamarosan fellázad Madonna szíve

2014. december 20. 16:04   |   Szerző: botond96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalos információk jelentek meg a pop koronázatlan királynőjének visszatérő lemezéről, amely a tervek szerint 2015 március 10-én jelenik meg.

hirdetés
Hamarosan fellázad Madonna szíve

A múlt heti demófelvétel-szivárgások után végre hivatalos információk is napvilágot láttak Madonna visszatérő, tizenharmadik stúdióalbumról.

Az új korong a tervek szerint 2015 március 10-én kerül majd a boltok polcaira Rebel Heart néven, a Boy Toy Inc. és a Live Nation gondozásában. Az album 19 dalt fog tartalmazni és megtalálható lesz köztük jó pár dal az eddig kiszivárgott demók közül is, többek között a Illuminati, az Unapologetic Bitch, a Joan Of Arc, a Nicki Minaj közreműködésével készült Bitch I'm Madonna és a Living For Love, amely az album első kislemeze és már elérhető az énekesnő You Tube-csatronáján is, karácsonyi ajándékként a rajongóknak.

Szintén a mai nap folyamán vált előrendelhetővé az iTuneson az album, amelyről hat dalt már elérhetővé is tett a popdíva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek