Starity

Tiffany Alvord feldolgozta a Blank Space-t

2014. december 22. 14:02   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tiffany Alvord „egyesítette” Taylor Swift slágereit: a Blank Space-ben látta meg a We Are Never Ever Getting Back Together folytatását.

hirdetés
Tiffany Alvord feldolgozta a Blank Space-t

Egyre nagyobb népszerűségre tesz szert az amerikai énekesnő, Tiffany Alvord. Bár mostanában többet foglalkozik saját dalaival, hiszen eddig három önálló albumot adott ki – legutóbbit, a Legacyt idén nyáron –, a köztudatba azonban mégis egyértelműen feldolgozásai révén robbant be: a kezdetleges házi felvételeket lassan felváltották az egyre jobb minőségű, stúdióban rögzített dalok és profi klipek.

Legtöbbször az aktualitásoknak és rajongói kéréseknek megfelelően választott feldolgozandó dalt, de talán Taylor Swift slágereit kedvelte leginkább, hiszen elég sok számot felénekelt az elmúlt hat évben. A leghíresebb feldolgozási listáján egyből második a 2012-es Red című Swift-albumról a We Are Never Ever Getting Back Together, melyhez saját kisfilmet is kreált, melyben otthonában és hatalmas medencéje szélén énekelve, gitározva láthatjuk. Ez a klip még kezdetleges és egyszerűbb volt, de egyértelműen elnyerte az emberek tetszését. A videó publikálásával mindenki lezártnak tekintette az ügyet, valószínűleg nincs ember, aki számított volna egy folytatására.

Pedig megérkezett. Tiffany Alvord összefüggést talált a két Taylor Swift-nóta között, így a napokban közzétett Blank Space-hez készített videó pontosan idézi vissza a két évvel ezelőtti We Are Never Ever Getting Back Togethert.

A történet éppen onnan folytatódik, ahol 2012 augusztusában abbamaradt, de ezúttal több előkészületet és munkát igényelt a klip leforgatása. Amellett, hogy helyszínként a medence és lakás, valamint a szereplők, ruhák megmaradtak, hűen az előzőhöz, az új feldolgozása már erősebben hajaz a Taylor-klipre: boldog és mézes-mázas szerelem, majd veszekedés és egy idegbeteg barátnő teljes kiborulása. Akárcsak az eredeti, nem igaz?

A dalt az énekesnő single-ként is kiadta, akárcsak legtöbb profi feldolgozását, és már az iTuneson is elérhetővé vált a rajongók számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek