Starity

Chris Pine majdnem megölte Anna Kendricket

2014. december 20. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Annyira megnevettette a sármos színész kolléganőjét, hogy majdnem megfulladt.

hirdetés
Chris Pine majdnem megölte Anna Kendricket
Fotó: Ian Gavan

A The Daily Show with Jon Stewart december 17-ei adásának egyik vendége Anna Kendrick volt, aki vadonatúj filmje, a Vadregény kapcsán tett jelenést, az interjú során pedig elárulta, hogy kollégája, Chris Pine – aki Hamupipőke hercegét alakítja a hazánkban január 1-jén debütáló fantasztikus vígjátékban – majdnem végzett vele a forgatás folyamán.

Fűzőt viselni olyan, mintha ideiglenesen asztmás lennél. A legegyszerűbb dolgok is kifejezetten sokkal nehezebbek lesznek. És volt egy nap, amikor tudod, mint gyerekkorodban, mikor valaki csikizett és tök jó móka volt, aztán hirtelen kegyelemért kezdtél kiabálni? Na, ez is egy ilyen nap volt, amikor Chris Pine – aki nagyon vicces a filmben - annyira megnevettetett a forgatáson és minden jól ment, az járt a fejemben, hogy »Ó, nézzenek oda! Ez egy olyan, mint a kulisszák mögött és a színészek szórakoznak, megismerik egymást! Ó, ez a Chris Pine!«, aztán hirtelen már azt kiabáltam, hogy haldoklom! És kaparásztam a fűzőt, hogy ki tudjak szabadulni belőle. Aztán kiszabadítottak és egy percbe telt, én meg tiszta zavarodott voltam és azt mondtam, »Ó, Chris azzal a nagyon vicces déli akcentussal beszélt«, de ez nem éppen egy elfogadható mentség, amiért feltartottam a forgatást – mesélte a vicces és végül kissé kínossá vált történetet a 29 éves színésznő.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek