Starity

Nagy Richárd lett a negyedik az idei X-Faktorban

2014. december 21. 15:03   |   Szerző: sarah200

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy Richárd lett a 4. a fináléhétvégén. A döntőbe Tóth Andi, Benji és Horányi Juli jutott tovább. Istenes Bence először Benji majd Tóth Andi nevét mondta ki, végül Horányi Julit nyugatatta meg.

hirdetés
Nagy Richárd lett a negyedik az idei X-Faktorban
Fotó: RTL Klub

Nagy Richárd idén másodjára indult az X-Faktorban, mivel tavaly a mentorházban kiesett. Idén lenyűgözte a mentorokat és továbbjutott, Alföldi Róbert pedig az élő show-ba juttatta, ahol egyenesen a negyedik helyig menetelt, heteken át egyre jobb teljesítményt nyújtva.

Az eredményhírdetés után az After X-ben adott interjút Istenes Bencének, ahol Richárd kifejezte háláját a nézőknek, akik folyamatosan szavaztak rá, és elmondta, úgy jött idén az X-Faktorba, hogy bejusson az élő showba. Ez sikerült is neki, söt sokkal több is. Azt is elmondta, úgy gondolja mindenki nyert, aki vele együtt bejutott, ennek a versenynek nincs vesztese.

Alföldi Róbert szinte még sokkos állapotban volt a műsor után, nem gondolta volna, hogy mentoráltja Nagy Richárd fog kiesni a versenyből. Elmondta, hogy az énekes milyen érett és komoly lett az X-Faktor által, hiszen a döntő előtti napon való kiesés után ilyen minőségben tudott nyilatkozni.

A verseny ma este folytatódik a három döntőssel: Tóth Andival, Benjivel és Horányi Julival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek