Starity

Selena Gomez otthon tölti az ünnepeket

2014. december 23. 19:07   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekes-színésznő az elmúlt időszakban rendkívül elfoglalt volt. Utolsó lemeze a Hollywood Recordsnál nemrégiben jelent meg For You címmel, mely az eddigi legsikeresebb dalait, illetve pár meglepetés-felvételt tartalmaz. Miss Gomez ismét sikeres évet zárt, melyet családjával ünnepel.

hirdetés
Selena Gomez otthon tölti az ünnepeket
Fotó: Adidas

Selena Gomez és egyik barátnője a napokban indultak útnak Los Angelesből Texasba, hogy együtt töltsék az ünnepeket a nagy családdal. A rajongók nagy örömére Sel megannyi képet posztolt a meghitt pillanatokról. Texas felé ezzel a csajszival #ezalegszebbidőszak #kivévearepülőtereket – írta a képhez a 22 éves sztár.

Oly sok generáció – kommentált Sel a képhez, melyen várandós unokanővére, Priscilla, valamint édesanyja, Mandy és a nagymama látható.

Mindezek és sok más poszt mellett egy elragadó képet is megosztott rajongóival, amelyen másfél éves kishúgával Gracie-vel pózolnak. Hugi és én #azélet

Az otthoni környezetben és szerettei körében, távol a hollywoodi pletykáktól most már biztosan lesz ideje regenerálódni Selenának, és újult erővel láthat majd neki az új évnek, ugyanis 2015-ben szeretné kiadni első korongját az Interscope-nál, ahova egy héttel ezelőtt szerződött le és a hangját kölcsönzi Mavisnek a Hotel Transylvania 2. részében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek