Starity

Hayley Kiyoko feldolgozta a Lips Are Movin'-t

2014. december 24. 12:12   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hayley Kiyoko egyre jobban koncentrál zenei karrierjére. A Limonádé sztárja nemrég jelentette meg a This Side Of Paradise című dal videóját, de most egy újabbal lepte meg a rajongóit.

hirdetés
Hayley Kiyoko feldolgozta a Lips Are Movin'-t

Hayley Kiyoko karrierje egyre inkább halad a csúcs felé. A színésznőt a Limonádé című Disney-filmben ismerhette meg a világ nagy része, ahol már megmutatta énekesnői tehetségét, de nem érte be ennyivel és egy saját lemezzel készül a rajongótáborának.

Egy hónapja jelent meg a This Side Of Paradise, aminek sajnos nem lett túl nagy sikere, így most  Meghan Trainor egyik népszerű dalát, a Lips Are Movin'-t dolgozta fel és leforgattak hozzá egy saját kisfilmet is.

A videó nagy része az országúton játszódik, míg egy pár másodperces blokkokban a stúdiót is megmutatják nekünk. A klip és a dal is eléggé eltér Ms. Kiyoko zenei világától, de lehet, hogy ez jobban bejön majd az embereknek, mint az előző alkotásai.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek