Starity

Lara Álvarez és Fernando Alonso egy párt alkot?

2014. december 24. 12:12   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fernando Alonso magánélete gyökeresen megváltozott, amikor elvált Raquel del Rosaro énekesnőtől. A szakításuk után nem sokkal Alonso már egy orosz szupermodell oldalán mutatkozott, míg Raquel mára már gyermeket is szült újdonsült férjének.

hirdetés
Lara Álvarez és Fernando Alonso egy párt alkot?

Fernando Alonso és Raquel 2006-ban házasodtak össze, majd 2011-ben robbant a bomba, miszerint válásra kerül sor. Nem sokkal később, 2012 nyarán a spanyol világbajnok egy nála nyolc évvel fiatalabb orosz szupermodell, Dasha Kapustina párja lett. A szerelem olyannyira volt erős, hogy Alonso még oroszul is elkezdett tanulni társa kedvéért.

Az idei évben kezdhetett megromlani a kapcsolatuk, ugyanis Dasha egyre kevesebb versenyen volt jelen, majd a nyáron végleg eltűnt a radarról, olyannyira, hogy a Twitterről is törölte magát, Alonso pedig az Instagram-profilját szűntette meg, ekkor vált biztossá a szakításuk.

Pár napja viszont felreppent a hír, miszerint a spanyol versenyző újra hazai vizeken evez, ugyanis Sergio Ramos egykori barátnőjét jelölték meg Alonso új partnereként. A hölgy nem más, mint Lara Álvarez, akit a Cuatro, Telecinco, La Sexta, és az Antena 3 csatornákról ismerhetnek a spanyol nézők.

A kapcsolatuk egyelőre nincs megerősítve hivatalosan, de a legtöbb spanyol, olasz, magyar és francia lap is megírta a róluk szóló pletykákat, melyeket már készpénzként vesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek