Starity

Viaszszobrot kapott Katniss Everdeen

2014. december 24. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A londoni Madame Tussaudsban avatták fel a napokban Jennifer Lawrence Az éhezők viadala-beli karakterének waxmását.

hirdetés
Viaszszobrot kapott Katniss Everdeen

Sok-sok sztár után végre Jennifer Lawrence is megkapta saját viaszszobrát a Madame Tussaudsban, azonban nem önmagaként lett megörökítve, hanem a világhírnevet meghozó karaktereként, Katniss Everdeenként.

Az éhezők viadalának főhősnőjének waxmását a londoni panoptikumban állították ki néhány napja és bár jelenleg A kiválasztott első részét játsszák a mozikban világszerte, az előző film, a Futótűz Katnissét tekinthetik meg és készíthetnek vele fotókat a látogatók.

Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhattunk a Lionsgate-tel, hogy bemutathassuk Katniss viaszszobrát. A figura egy saját, a filmre jellemző háttér előtt áll, megengedve vendégeinknek, hogy közel kerüljenek Katnisshez és Az éhezők viadala hőn szeretett történetéhez, amit tudjuk, hogy imádnak - nyilatkozta a panoptikum szóvivője.

Továbbá kiderült, hogy nem csak a londoni panoptikumban lesz megtalálható Katniss, ugyanis a tervek szerint New Yorkban és Hollywoodban is kiállítanak majd egy-egy viaszfigurát.


Fotók: AP Images/Invision

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek