Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. december 26. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki a karácsony szellemében ég, és ez természetesen a sztárvilágot sem kerülhette el. Nézzük, kedvenc celebjeink hogy töltötték a szeretet ünnepét!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Mariah Carey rénszarvasokkal lazult

A díva nem hazudtolta meg önmagát, és kifinomultan töltötte a szent estét szeretteivel és egy karácsonyhoz passzoló rénszarvassal. Mariah ehhez egy tökéletesen vörös ruhát választott, így az összkép hibátlanra sikerült.

Shay Mitchell már nagyon várta az ünnepeket

A Pretty Little Liars sztárját reggel egy gyönyörűen feldíszített karácsonyfa várta, aminek szemmel láthatóan nagyon örült. A színésznő a fa alatt ébredezett egy különleges karácsonyi kezes-lábasban.

Cara Delevingne nyuszijával pózolt

A modell családjához utazott haza az ünnepekre, ahol egy édes kis nyuszi várta őt. Cara nem volt rest vele fotózkodni, a fényképen pedig láthatjuk édesapját is.

Reese Witherspoon díszítés közben jelentkezett

A karácsony szelleme csak akkor az igazi, ha te is kiveszed a részed a készülődésből, és ezt a híres színésznő, Reese is tudja. Lelkesen dekorálta otthonát és élvezte a téli szünetet.

Beyoncénak fehér karácsonya volt

Kis hazánkban sokan szomorkodtak, hogy hó mentesen csengett le a karácsony, azonban ezzel a popdívának, Beyoncénak, nem volt problémája. Az énekesnő lelkesen hempergett benne egy nagy mosoly kíséretében.

Rihanna Barbadoson telelt

Rihanna visszatért a gyökereihez, és hazautazott Barbadosra, ahol a meleg tengervíz és nap mellett keresztlánya, Majesty is várta.

Britney Spears megmutatta a családját

Bár Britney idén túl volt egy fájdalmas szakításon, hiszen párja, David megcsalta, azonban nem sokáig búslakodott, hiszen megismerkedett új szerelmével, akivel az ünnepeket is töltötte. Úgy néz ki, a pop hercegnő gyermekei remekül kijönnek az új "apukával", a fotóról pedig csak úgy árad a szeretet.

Adam Lambert ex barátjával karácsonyozott

Adam Lambert bár vallása miatt nem karácsonyozik, azért minden évben családjával tölti az ünnepeket. Idén azonban változtatott hagyományán, és ex barátjával, Sauli Koskinennel "ünnepelte" a Karácsonyt Mexikóban, Tulumban. Saulival még 2013 márciusában váltak el egymástól, baráti viszonyban maradva. Arra a kérdésre nem válaszolt, hogy újra összejöttek-e vagy csak egy baráti kiruccanás volt részükről.

50 Cent fiának első karácsonya

A rappernél talán csak kisfia várta jobban a Jézuskát, akinek idén először töltötték meg kis csizmácskáit. Nagyon úgy tűnik, jó gyerek volt, hiszen sok-sok ajándékra ébredhetett fel.

Katy Perry kívánt a Mikulástól

Katy Perry kedvenc ünnepe és szezonja a karácsony, így már napokkal korábban meglátogatta a Mikulást. Prismatic turnéja most éppen téli szüneten van, ahogy az énekesnő is, a pihenő után pedig újult erővel folytatja majd Európában a koncertezést.

Miley Cyrus forró csokizott

Miley családjával és új barátjával, Patrickkal töltötte meghitt hangulatban az ünnepeket egy bögre forró csoki kíséretében. Cyrus bár idén a villantásaival járta be a sajtót, ennek ellenére sikeres évet zárhat és elmondhatja, végleg maga mögött hagyta a Hannah Montana imázst.

Lucy Hale egyforma pulcsiban pózolt a családjával

Boldog karácsonyt, te mocskos állat! – áll Lucy Hale és családjának pulóverén, idézve a klasszikus Reszkessetek betörők filmből. Lucyéknál családi hagyomány, hogy minden évben közös "csúnya" ünnepi pulcsiban pózolnak. Nekünk az idei a kedvencünk, hiszen Kevin nélkül nincs karácsony!

Usher lakása tökéletesen volt dekorálva

Az énekes otthon volt, meghitt hangulatban az ünnepeken során, és rá is fért a megérdemelt pihenő. Usher lakása hibátlanul volt feldíszítve, és nincs olyan ember, aki ilyen környezetbe ne jönne karácsonyi hangulatba. Szinte ide érezzük a mézeskalács hívogató illatát!

Lindsay Lohan beteg gyerekeket látogatott meg

A színésznő már egy ideje jó útra tért, mégsem nem kap elég figyelmet az "új" Lindsay. Lohan Londonba költözött, maga mögött hagyva Amerikát, és boldogabb, mint valaha! Az ünnepek során beteg gyerekek szájára csalt mosolyt, és játszadozott velük a helyi kórházban.

Niall Horan az étkezést várta a legjobban

A One Direction tagja lelkesen írta Twitteren, hogy végre ők is téli szünetet kaptak a körutazásból, amivel új lemezüket, a Fourt reklámozzák. Niall emellett beszámolt arról, hogy ő a legjobban a sok ételt várja, amit magába tömhet az ünnepek során. Nem tudjuk hibáztatni!

Zayn tesójának ajándéka bejárta a világhálót

Zayn Malik hazautazott családjához jegyesével, a Little Mix énekesnőjével, Perrie-vel. Testvére, Elisha ajándékcsomagja bejárta a Twittert, olyan üzenetekkel, hogy mi a fene, az én bátyám még egy Happy Meal-t sem venne nekem. Malik rendesen kitett magáért, hiszen húgát meglepte egy YSL táskával, gyémántokkal kirakott karórával és egy komplett Mac kollekcióval.

Bella Thorne sütiket sütött

A színésznő volt az év egyik legkellemesebb meglepetése, már ami az átalakulását illeti. Bella kétségeket kizáróan felnőtt, azonban kolléganőjével ellentétben, egy nagyon kifinomult módon. Thorne az ünnepet szintén a családdal tartotta, testvéreivel pedig sütit sütöttek a fa alá.

Lea Michele barátjával és macskájával ünnepelt

Lea szépen lassan maga mögött hagyja Cory elvesztésének fájdalmát, a karácsonyt pedig jól megérdemelt szeretetben tarthatta meg új párjával, és macskájával. Leának sikerese éve volt, hiszen első lemeze, a Louder, nem szerepelt rosszul a sláger listákon, a könyve pedig bestseller lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek