Starity

Magángépet kapott karácsonyra Justin Bieber

2014. december 26. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy vadonatúj, privát repülőgépet hozott a Jézuska a kanadai tinititánnak.

hirdetés
Magángépet kapott karácsonyra Justin Bieber
Fotó: Instagram/Justin Bieber

Abban eddig sem kételkedtünk, hogy Bieberék egyáltalán nincsenek pénz szűkében, hiszen Justin dalolászva keres milliókat, a dollárhegyek gyülekezését pedig botrányai sem gátolják meg, holott tengernyi balhéba keveredett az elmúlt évek során.

Most azonban ténylegesen is bebizonyosodott, hogy igen jól megy a szekerük, ugyanis a 20 éves énekes egy méregdrága meglepetést kapott karácsony alkalmából, ami bizony még a karácsonyfa alá sem fért be és minden bizonnyal felülmúlja a legtöbbek ajándékát - főleg a hétköznapi emberekét, mivel egy vadonatúj, magánrepülőgépről van szó.

Bieber örömmel osztotta meg rajongóival az Instagramon új szerelmét, akiért teljesen odáig van - nem is értjük, miért. Új repülő karácsonyra és egyszerűen gyönyörű - fűzte hozzá az egyik fotóhoz, ám azt nem árulta el, hogy kitől is kapta, így könnyen meglehet, hogy saját magát lepte meg vele.


Fotók: Instagram/Justin Bieber

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek