Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Sky Ferreira

2014. december 27. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sky Ferreira napjaink feltörekvő csillaga, aki különc stílusával emberek millióit vonzotta magához. Természetesen a magazinok szerkesztői is hamar észrevették ezt, és lecsaptak az énekesnőre, kisebb-nagyobb sikerrel.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Sky Ferreira

A legjobb címlapfotók:

Wonderland USA (2011)

Ferreira kisasszony egyszerűen ragyog ezen a fotón, akár egy igazi pophercegnő. Bár a photoshopot egy kissé túlzásba vitték, az összhatás így is magáért beszél. A piros rúzs és az énekesnő hullámos hajkoronája pedig feldobja az egészet, így összességében ezt egy remek címlapnak könyvelhetjük el.

Grazia France (2013)

Sky bájos arcának köszönhetően elbűvölő címlapokat tudhat maga mögött, mint például ezt a 2013-as Grazia nevű francia lapot. A lány frizurája, sminkje és szettje is pont illik a címlap hangulatához, így a letisztult képen egy igazán elegáns hölgy néz vissza ránk.

M France (2014)

Úgy látszik, hogy a francia magazinok nagyon kedvelik Skyt, és említésre méltó, hogy szinte képtelenek hibázni, ha róla van szó. E címlap már kissé szomorkásabb hangulatú, ami leginkább a fekete-fehér stílusának és az énekesnő komor arckifejezésének tudható be. A Photoshop terén nem estek át a ló másik oldalára, ez a fotó is ugyanolyan letisztult lett, akárcsak a fentebb említett.

Miss Vogue Australia (2014)

Az évek során Sky tagadhatatlanul sokat változott, és ez külsőleg is meglátszik. A címlapon már egy igazi felnőtt nőt pillanthatunk meg, aki még a hatalmas változás ellenére is megőrizte szépségét. Sminkje természetessé teszi, a szettje pedig egyszerű, de nagyszerű.

Elle USA (2013)

Az eddig látott elegáns hölgy kicsit elengedte magát eme címlapon, egy vadabb, retrós Elle-címlappal rukkolt elő még 2013-ban. Egy született rockercsajt láthatunk a képen, aki élvezi az életet. Szettje teszi igazán különlegessé a fotót, amely kifejezi a Nirvana iránti szeretetét.

A legrosszabb címlapfotók:

XOXO The Mag Turkey (2010)

A címlap készítői felismerhetetlenné tették az énekesnőt, arcát teljesen eltorzították. Minket leginkább egy sorozatgyilkosra emlékeztet, de ennek nem az arckifejezése az egyetlen oka: Sky egy hatalmas, öreg kést tart a kezében, ami egyenesen rémisztő. Nem tudni, mi lehetett az ötletgazdák célja ezzel a horrorisztikus címlappal, de az olvasók vonzása biztos, hogy nem.

Dazed & Confused Korea (2014)

Az énekesnő szinte csak „be lett dobva” erre a címlapra, látványos, hogy nagyon gyatra munkát végzett az, aki ezt a lapot tervezte. A képen látszik, hogy Sky ül valamin, de még azt is kivágták alóla, mindössze egy szürke felületre tették rá.

Nylon Mexico (2011)

Ránézve a fiatal énekesnőre, leginkább egy papagáj jut eszünkbe a borzalmas szettje miatt. Csíkos nadrágja, leopárdmintás kabátja, csillámos felsője és szemet szúró kalapja nem igazán előnyösek, ha mindez egyszerre van az ember lányán.

V Magazine USA (2012)

Ferreira kisasszony e címlapon nem egyedül szerepel, hanem Charli XCX és Grimes oldalán. Hiába, hogy a társasági élet jót tesz az embernek, azt kell mondanunk, hogy ez a lap is borzalmasan sikerült, élen Sky elrettentő hajával és arckifejezésével.

Jalouse France (2010)

Skyt csak némi arcfürkészés során lehet felismerni, annyira távoli fotó lett. Bizonyára szándékosan készült ilyen stílusban, de a minőség akkor is nagyon rossz. Azt pedig nem tudjuk mire vélni, hogy a lány miért tart egy tálat a kezében – talán megéhezett?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek