Starity

Ezek voltak 2014 legrosszabb klipjei

2014. december 29. 16:04   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég került nyilvánosságra egy lista a Yahoo által, melyben 2014 legrosszabb videóit rangsorolták.

hirdetés
Ezek voltak 2014 legrosszabb klipjei

A legjobb és a legrosszabb relatív fogalmak. Miután végiggörnyedtünk megannyi videót, találtunk néhányat, amely megüti az egyenesen rossz mércéjét – írta a Yahoo, mikor közölte 2014 legrosszabb klipjeinek listáját, de egyből hozzá is tette az összefoglaló megalkotója, hogy persze mindenki magának dönti el, melyikről mi a véleménye.

Nézzük most a rangsort, és kezdjük egyből a legrosszabbnak minősítettel:

1. Avril Lavigne – Hello Kitty

A legtöbbeket meglephette, hogy a punkhercegnő is felkerült a listára, ugyanis Avril mindig igényes és többnyire tartalmasabb videókat forgatott dalaihoz. A Hello Kitty az énekesnő saját magáról elnevezett albumán kapott helyet, mint negyedik kislemez, és egyben a legvitatottabb is eddigi pályafutása során.

Nemcsak azért, mert felfedezhető benne némi elektropop hangzás, ami addig nem jellemezte Avril munkáját, de elég sok portál foglalkozott vele, miszerint a klip rasszista, mert a háttérben kifejezésetlen arcú japán lányok táncolnak. Az énekesnő egy darabig nem foglalkozott az utálkozó kommentekkel, de egy idő után maga is rácáfolt, miszerint nem rasszista klipnek szánta, hiszen Japán a kedvenc helye, és élete jelentős részét ott is töltötte.

2. Nicki Minaj – Anaconda

Ez egy remek példa arra, hogy hová jutott a világ: addig, hogy egy egészen monoton szám és öt percnyi fenékrázás megér majdnem 350 millió megtekintést 4 hónap alatt. A kicsit érzelmesebb és nyugodtabb Pills N Potions után a rajongók visszavárták a vadócabb Onikát, ám ez a klip talán már túl vadra sikeredett...

3. IceJJFish - On the Floor

Ez egy semmilyen videó, amely csak megerősíti, hogy ez az ember épp annyira rosszul táncol, mint énekel. Ezt nézve csak az érezhet szimpátiát, akit megtévesztettek – írta a YAHOO.

4. Jennifer Lopez feat. Iggy Azalea – Booty

JLO és a fiatal rappernő duettje csak szeptemberben tárult a világ szeme elé, és máris feketelistára került, de nem is olyan meglepő, hogy miért. A 90 milliós megtekintés ugyanis nem kárpótlás azért a képzeletbeli +18-as karikáért, amit ki illett volna tenni arra a videóra, ahol egy 24 éves lány és egy nála 21 évvel idősebb nő egymásnak támasztott farpofákkal tesznek igen kétértelmű mozdulatokat...

5. The Chainsmokers – #SELFIE

Mindenki tudja, hogy videózásnál az egyik legfontosabb tényező a minőség és a felbontás, és ha csak ezt vesszük alapul, a Chainsmokers szerzeménye már itt elbukott. De még nagyobb mínusz pont az a hatalmas kavalkád, ami nem éppen kellemes érzést okoz a nézőnek, inkább kínzás annak, aki megpróbál kiigazodni rajta.

6. Justin Bieber feat. Chance the Rapper – Confident

Sokak döbbenetére sok tinilány kedvence, Justin Bieber és Chance közös száma is felkerült a listára. A rajongók nyilván pozitívan álltak kedvencük ezen alkotásához is, de ebben sajnos egyedül maradtak. A fiatal és túlontúl magabiztos sztár feltűnően próbál csábító és szexis macsóvá változni, akit bármelyik lány szívesen követ akár egy sötét sikátorba is, de ezzel talán épp az ellenkező hatást váltotta ki, ráadásul sokakat megrémített Bieber bajsza is.

7. Paris Hilton – Come Alive

Miss Hilton gőzerővel egyengeti zenei karrierjét. Bár előző kislemezes dala, a Good Time eléggé megosztotta a közönséget, és nem váltott ki túl pozitív visszhangot, el kell ismerni, ez a második próbálkozás még azt is felülmúlja. És nem feltétlenül olyan értelemben, ahogy azt tervezte. Amellett hogy mára már majdnem egyenlő a szerzeményt kedvelők és utálók száma, sokan megjegyezték, hogy ez mennyire emlékezteti őket Rihanna Only Girljéhez készült videóhoz.

8. Riff Raff – Dolce & Gabbana

Az értelme gyenge, hanyagok a rímei... ha a célja egy buta és hamis hip-hop által nyújtott élvezet, akkor ezt csakis viccnek szánhatta – fűzte hozzá a YAHOO, és meg kell hagyni, van ebben valami.

9. Bella Thorne – Call It Whatever

A klipet nézve és a dalt hallgatva a legtöbben azon gondolkodhattak, ez a tehetséges lány miért nem maradt meg a színészkedésnél? Ezúttal talán túl cuki és csajos lett a kompozíció, a sok rózsaszín legalábbis ezt a hatást váltotta ki és a legtöbbek szerint Bellának inkább hanyagolnia kellene az éneklést.

10. PSY feat. Snoop Dogg – Hangover

A hatalmas sikerű Gangnam Style után, ami kiakasztotta a YouTube számlálóját is, PSY-tól valószínűeg mindenki többet várt. Az alkotás azonban nem ért célba, sem a dal, sem a klip, ami ezúttal elég összevisszára sikeredett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek