Starity

Sztárok és legnagyobb félelmeik IX.

2014. december 29. 15:03   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ember soha nem gondolná, hogy talán egyik kedvence éppen ugyanazoktól a dolgoktól fél, ám ez minden bizonnyal így van, hiszen a sztárok is emberek, akik sok olyan dologtól tartanak, akárcsak mi.

hirdetés
Sztárok és legnagyobb félelmeik IX.

Jensen Ackles

Az Odaát szupersztárjától mikor megkérdezik, hogy mitől is tart igazán, először mindig elvicceli mondván, hogy ő nem is fél semmitől, persze a végén mindig elárulja, hogy számára a bizonytalanság okozott problémát, amit viszont szerencsére már leküzdött.

Andrew Lincoln

Már nem csak a tengerentúlon, de hazánkban is nagy sikernek örvendő Walking Dead sztárjának, Andrew Lincolnnak is megvan a maga félelme. A színész legjobban kollégájától, Norman Reedustől tart. Mióta együtt dolgoznak, mindketten megtréfálják, ha úgy tetszik, néha halálra rémisztik egymást. Így történt ez Tokióban is, amikor Lincoln egy földön kúszó, egykezű rajongóval ijesztette meg társát, szóval most a legnagyobb félelme az, hogy mivel fog visszavágni Norman.

Nina Dobrev

A Vámpírnaplók szépséges sztárja, akárcsak Tyler Hoechlin, a cápáktól tart igazán. Egyik kalandos útjáról számolt be egy interjú keretein belül, amikor elárulta, hogy mitől is tart leginkább. Még anno voltam a Bora Bora nevezetű kis szigeten, ahol minden olyan furcsa volt. Először ugyebár az adrenalin hatása alatt voltam. Ugyanannyira voltam izgatott, mint rettegett. Citromcápákkal úsztunk, én úgy gondoltam, hogy ők szelídek és engedelmesek, ám a Shark Week idején leadott egyik műsorban láttam, hogy egy ember kezét szétcincálták. Ettől teljesen kiborultam!

Justin Timberlake

A Mirror című szám énekese is fél valamitől, sőt, a tehetséges színész nem is egy dolgoktól, hanem mindjárt háromtól. Nem egy interjúja során mondta el, hogy nem rázza meg semmi sem jobban a hidegtől, mint a kígyók, pókok, valamint nem meglepő módon a cápák. Persze hozzátette, hogyha bármelyik félelmével szembe találná magát, nem szaladna el sikítva, mint egy kislány, de jobban szereti megtartani a kellő távolságot.

Jennifer Love Hewitt

A gyönyörű színésznő eddig a befutó a félelmek számát illetően, hiszen szinte nincs olyan dolog, amitől ne félne. Tart az ágya alatt lakozó szörnyektől (ami voltaképpen nagyon érdekes, hiszen nem egy horrorban játszott már), de félelmei közé tartoznak a cápák, a liftek, a sötétség és a mindenféle betegségek. Egyébként a csirkecsontok is fóbiái, egyszerűen nem tud csirkelábat fogyasztani, mert amikor nekicsapódik a csirkecsont a fogához, nem bírja lenyelni a húst sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek