Starity

Eljegyezték Kaya Scodelariót?

2014. december 30. 15:03   |   Szerző: barbyjudo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kaya Scodelariót, az Útvesztő és a Skins egykori sztárját eljegyezte kedvese, Benjamin Walker.

hirdetés
Eljegyezték Kaya Scodelariót?

A híresztelések szerint a napokban eljegyezték Kaya Scodelariót. A színésznő és a szintén színészként tevékenykedő kedvese, az Abraham Lincoln a vámpírvadász című film főszereplője, Benjamin Walker már jó ideje alkotnak egy párt és bár a színésznek korábban már volt egy házassága Meryl Steep lányával, Mamie Gummerrel, akitől 2 év után el is vált, ez még Kayával való megismerkedése előtt történt, így a kapcsolata nem befolyásolta a válást.

Kaya egy képet is posztolt az Instagramra, ami miatt rögtön megindult a feltételezés, miszerint a szerelmesek eljegyezték egymást, illetve többen gratuláltak is nekik, a fotó alá pedig a következőt írta: @findthewalker Köszönöm, hogy a legboldogabb nővé tettél a világon.

Illetve egy másik kép is napvilágot látott, melyen már az a bizonyos jegygyűrű is látható:

Kaya jelenleg az Útvesztő második részét, a Tűzpróbát forgatja, így azt még egyelőre nem lehet tudni, hogy az esküvő pontosan mikor kerül megrendezésre. Mindenesetre sok boldogságot kívnánunk nekik!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek