Starity

A 1D is hackertámadás áldozata lett

2014. december 29. 21:09   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság már lehet akármilyen az ember tűzfala, ugyanis akadnak olyan kitartó hackerek, akik napokon keresztül ezek feltörésén dolgoznak.

hirdetés
A 1D is hackertámadás áldozata lett

A One Direction énekesei is csatlakoztak a hackertámadás áldozataihoz a minap, és nagy valószínűséggel 2015-ben tarthatnak attól, hogy sok személyes információjuk publikussá válik, minden egyes személyes emailjükkel az élen.

Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan és Liam Payne – akárcsak Adele és Beyoncé – is a Sony Music céggel kötött szerződést, ám a céget egy hackercsoport támadta meg, az FBI szerint pedig az ostrom Észak-Koreából érkezhetett. Ugyanezen a hackercsoport miatt a The Interview című film is késve került a mozivászonra.

Mike Raia médiaszakértő elárulta a Daily Starnak, hogy ezek az illegális cselekedetek akár egyes sztárok karrierjét is képesek tönkretenni, hiszen több száz milliós bevétel elvesztéséről beszélhetünk, ugyanis minden olyan híresség, aki a Sony Music cégnél készítette felvételeit, retteghet, mivel könnyen kiszivároghatnak azok a hivatalos megjelenés előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek