Starity

Itt a Woman in Gold előzetese

2014. december 30. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debütált Helen Mirren és Ryan Reynolds jövő tavasszal érkező drámájának trailere.

hirdetés
Itt a Woman in Gold előzetese

2015. április 3-án kerül az amerikai mozikba a Woman in Gold címet viselő, Simon Curtis által rendezett és igaz történeten alapuló dráma, melynek főszerepeiben az Oscar-díjas Helen Mirren és Ryan Reynolds láthatóak.

A történet a zsidó Maria Altmannről (Helen Mirren) szól, aki a második világháború idején kénytelen elmenekülni szülővárosából, Bécsből, ám évtizedekkel később elhatározza, hogy visszaszerzi méltóságát, mégpedig azáltal, hogy visszaszerzi azt a nagynénjéről készült festményt, amit a nácik elloptak családjától. Ez a pedig a Gustav Klimt által megalkotott Adele Bloch-Bauerről készült híres portré, a Lady In Gold. A kormány elleni harcában és a küldetésében a tapasztalatlan, ám elszánt fiatal ügyvéd, Randol Schoenberg (Ryan Reynolds) lesz segítségére

Helen és Reynolds mellett feltűnik még a filmben többek között Katie Holmes, Daniel Brühl, Charles Dance, Frances Fisher, Jonathan Pryce, Max Irons, Elizabeth McGovern, Tatiana Maslany és Moritz Bleibtreu is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek