Starity

Madonna valójában nem utálja Lady Gagát

2014. december 31. 17:05   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 56 éves popkirálynő az Instagramon osztott meg egy üzenetet és ezzel végre tiszta vizet öntve a pohárba. Elárulta, hogy semmi baja nincsen a sokszor ellenségének tartott Lady Gagával.

hirdetés
Madonna valójában nem utálja Lady Gagát

Nyílt titok, hogy Madonna legújabb, Rebel Heart elnevezésű albumáról több dal is kiszivárgott az elmúlt napokban, az egyik ezek közül azonban nagy felháborodást váltott ki a hallgatók között. A Two Steps Behind Me (Két Lépéssel Mögöttem) című dal és annak dalszövege sokak szerint a Madonna ellenségeként számon tartott Lady Gagáról szól.

Sokak meglepetésére viszont a pop koronázatlan királynője azonnal megosztott egy üzenetet hivatalos Instagram-profilján azzal a céllal, hogy tisztázhassa a dolgokat, még mielőtt a pletyka elterjed a világhálón. Vannak gyűlölettel teli emberek, akik olyan vitákat akarnak szítani erős nők között, melyek igazából nem is léteznek! Nem kívánok semmi rosszat és idáig sem tettem a többi női előadóval szemben. A világ elég nagy mindannyiunk számára.

A pletykákat még maga Madonna menedzsere, Guy Oseary is tagadta, aki Twitter-oldalán írt pár szót az esetről: NINCSEN semmi baja Gagával. Nonszensz az egész. Múlt héten pont Tony Bennett-tel közös albumukat hallgatta és tetszett neki.

Madonna pedig még egy szerkesztett képet is feltöltött Lady Gagáról, melyen a Rebel Heart albumborítójához hasonló szerelésben látható és hozzátette, hogy imádja ezt. Természetesen a rajongók ezt is rosszindulatú megnyilvánulásnak vették, így Madonna kénytelen volt pontosítani a kép leírását: Azt mondtam, hogy imádom, és komolyan is gondolom!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek