Starity

Flashmobot rendezett az Agymenők stábja

2015. január 01. 18:06   |   Szerző: Psyché

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha Agymenők, akkor nem marad el a nevetés sem. A sorozat színészei és készítői 2014-ben is tettek azért, hogy ne maradjunk mosoly nélkül!

hirdetés
Flashmobot rendezett az Agymenők stábja

A The Big Bang Theory, vagyis az Agymenők sztárjai számtalan közös projektet szerveztek, többek között flashmobot is.  A rajongók talán még emlékeznek is, amikor 2009-ben az egyik rész felvételekor egyszer csak elindul Carly Rae Jepsen Call Me Maybe című száma.

A ledöbbent közönség először nem tudta mire vélni a váratlan szituációt, ám amikor Kaley Couco tapsolni kezdett, majd táncra perdült a színészgárda többi tagjával és a stábbal, azonnal felpezsdült a hangulat, a produkció végén, a rend visszatértével pedig a Jim Parsons által megformált Sheldon Cooper karakterének híres Bazinga! jelmondata is elhangzott.

2014-ben pedig megrendezték a készítőkkel második flashmobjukat a két ünnep közötti közönségtalálkozón. Az idei produkció legnagyobb meglepetése és különlegessége az első sorban táncoló Jim Parsons volt, akiért a rajongók teljesen odavoltak. Mivel az első alkalomkor karakteréhez hűen csak a háttérben állt, és figyelte az eseményeket, idén az Emmy-díjas színész is táncra perdült, mozdulatait pedig a sok sikítozó rajongó örömmel nézte végig, mellette Kaley Coucóval, mögöttük pedig a teljes stábbal.

A videó közepénél pedig megpillanthatjuk Johnny Galeckit is, aki Mikulásnak öltözve rohan végig, és fokozza a hangulatot. Bárhogy is, de az Agymenők csapata mindig tudja, hogyan csaljon mosolyt a rajongók arcára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek