Starity

Selena Gomez megbotránkoztatta a dubaiakat

2015. január 01. 21:09   |   Szerző: secret

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez december végén utazott barátaival Dubaiba, hogy ott köszöntsék együtt az új évet, azonban nem a legjobb benyomással távoztak onnan.

hirdetés
Selena Gomez megbotránkoztatta a dubaiakat

Selena Gomez, Kendall Jenner, Shay MitchellCody Simpson, Gigi Hadid és még sokan mások összegyűltek Dubaiban, hogy együtt tölthessék az óév utolsó perceit, azonban a városlátogatás során megsértették az Abu Dhabi Mecset kultúráját azzal, hogy Selena csupasz bokájával pózolt, és vígan fotózkodtak így az épületen belül.

A TMZ szerint az ottani vallás és a mecset kultúrája nem engedi meg a nőknek a láb vagy boka megmutatását, valamint az építményen belüli hangos nevetést és mosolygást, így ezzel megbotránkoztatást váltottak ki az ott élőkből a fiatal sztárok.

Selenáék valószínűleg nem tudták, hogy az ilyesfajta viselkedéssel ilyen hatást okozhatnak, hiszen ez Amerikában, vagy akár a világ nagy részén nem megszokott. Mindenesetre, szerencsére nem úgy végezték, mint Rihanna egykor, akit szó szerint kirúgtak a városból az ott készült képei miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek