Starity

Apai örömök elé néz Macklemore

2015. január 03. 13:01   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közeli ismerősök osztották meg a hírt a Six Page lappal, miszerint Macklemore és barátnője, Tricia első közös gyereküket várják. Ezenkívül kiderül, hogy új lemeze is 2015 második felében érkezik majd.

hirdetés
Apai örömök elé néz Macklemore

Tricia december 31-én elkísérte kedvesét, aki a 1OAK klubban lépett fel Ryan Lewisszal, és szemtanúk elmondása szerint a hölgyemény egy csepp alkoholt sem fogyasztott az est folyamán. Egyes informátorok szerint Macklemore szemmel tartotta barátnőjét, és legszívesebben egész este mellette lett volna, ha nem kellett volna színpadra lépni. A rapper 2013 januárjában jegyezte el barátnőjét, és most úgy látszik, készen állnak, hogy szülők lehessenek.

Két nappal a fellépés előtt a rapper a Hot 97-nek adott egy interjút, amiben azt is megkérdezték tőle, hogy mikor szándékozik feleségül venni Triciát, amire világos választ adott a kíváncsiskodó műsorvezetőnek: Én egy rapper vagyok, ez azt jelenti, hogy eljegyzem őt, és majd úgy körülbelül 7 év múlva jön az a rész is, amikor kimondjuk egymásnak a boldogító igent. De aggodalomra semmi ok, hiszen vettünk egy közös házat, ahol boldogok vagyunk, és máris olyan mintha házasok lennénk.

Az interjú során az is kiderült, hogy Ryan Lewisszal miért is tartanak egy kis szünetet közös karrierjükben. Én és Ryan keményen dolgoztunk négy éven keresztül. Van az, hogy az emberi lényeknek szükségük van egy kis pihenésre, amikor mi is leülhetünk, és élvezhetjük azt, amit eddig letettünk az asztalra – mesélte Macklemore.

De mégis úgy látszik, hogy a pihenésnek és a dolgok élvezésének is vége, hiszen Macklemore volt egyike azon előadóknak, akik a Twitteren bejelentették, hogy új lemezzel rukkolnak elő ebben az évben.

2015 van és nekem még most sincs egy új Macklemore-lemezem. WTF? – írta egy rajongó, majd a rapper válaszolt is az irományra: Meg fogod kapni. Hidd el. Egy forrás pedig a Billboardnak is elmondta, hogy az új Macklemore-Lewis-album 2015 második felében érkezik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek