Starity

Megnősült Joseph Gordon-Levitt

2015. január 03. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Decemberben, a legnagyobb titokban elvette barátnőjét, Tasha McCauley-t a népszerű színész.

hirdetés
Megnősült Joseph Gordon-Levitt
Fotó: Jason Kempin/Getty Images

A People számolt be elsőként a hírről, miszerint a legnagyobb titokban és a média kizárásával kimondta egymásnak a boldogító igent Joseph Gordon-Levitt és Tasha McCauley. Az esküvőre még karácsony előtt, december 20-án került sor, a ceremóniát pedig giccs és pucc nélkülözésével saját otthonuk tartották meg családi és szűk baráti körben.

Döntésük okául az is szolgálhatott, hogy Tasha egyáltalán nem az a fajta nő, aki elájul a hollywoodi csillogástól, ugyanis társalapítója és vezérigazgatója a kaliforniai Silicon Valley-ben helyet foglaló NASA Kutatóparkban található robotikacégnek, a Fellow Robotsnak.

Van barátnőm, de nem nagyon szeretnék beszélni róla a nyilvánosság előtt. A lány, akivel együtt vagyok, nagyon nem akar ennek az egésznek a részese lenni - nyilatkozta még 2013-ban a színész, aki szíve választottjának nevét sem volt hajlandó elárulni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek