Starity

Eminem is szerepel LL Cool J legújabb lemezén

2015. január 03. 15:03   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper-színész a RapUpTV-nek adott interjút, amiben többek közt az is kiderült, hogy az egyik legközkedveltebb rapelőadó, Eminem is helyet kap majd következő albumán.

hirdetés
Eminem is szerepel LL Cool J legújabb lemezén

LL Cool J nemrég a RapUpTV-nek adott interjút és több érdekességet is elárult közelgő lemezéről. Kiderült, hogy az egyik legközkedveltebb rapelőadó, Eminem is rajta lesz, valamint T.I. is közreműködik a G.O.A.T második részén.

Sok új előadó helyet kap a közelgő lemezemen. Olyan emberek, akik már rég várnak, hogy jó zenéjük értékelve legyen. Itt minden az ütemről, és a ritmusról szól. Hogy el tudd adni a zenéd, ahhoz az kell, hogy a jelenben élj, és hogy lebilincselő legyél. Nem arra kíváncsi a világ, hogy mit hozol össze egy 1995-ből való régi, szedett-vett csapat. Persze tudom, hogy Eminem és T.I. nem újoncoknak számítanak, de rajtuk kívül több új remek előadó is rajta lesz – mesélte LL Cool J.

A rapper, akinek nevét mára leginkább csak színészi tehetsége miatt  ismeri a világ, 2000-ben adta ki a G.O.A.T első részét, aminek jelentése Greatest Of All Time. Legutóbb 2013-ban örvendeztette meg rajongóit új koronggal, és bár a G.O.A.T 2-nak még nincs megjelenési dátuma, a rajongók reménykednek, hogy még idén megkapják az új anyagot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek