Starity

Húszperces ízelítőt kaptunk Victoria Justice új sorozatából

2015. január 04. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az MTV megörvendeztette a fiatal színésznő rajongóit egy kibővített sneak peekkel, ami majdhogynem egy egész epizódnak tűnik.

hirdetés
Húszperces ízelítőt kaptunk Victoria Justice új sorozatából
Fotó: MTV

2014 utolsó napján került fel, a rajongók legnagyobb örömére - a december 9-én megjelent félperces előzetes után - egy 20 perc 13 másodperces videó Victoria Justice új sorozatáról, az Eye Candyről az MTV YouTube-csatornájára.

A bűnügyi drámasorozat középpontjában egy Lindy (Victoria Justice) nevezetű lány áll, aki egy igazi számítógépes zseni, tudását pedig arra próbálja használni, hogy elrabolt húgának nyomára bukkanjon. Időközben azonban lakótársa, Sophia (Kiersey Clemons) ráveszi, hogy egy alkalmazás segítségével vágjon bele az online randizásba, de hiába érdeklődik iránta sok helyes pasi, a dolgok hamar rosszra fordulnak, amikor az egyikük követni és zaklatni kezdi.

Manhattanben pedig ekkoriban gyanús gyakorisággal gyilkosságok kezdenek történni, így a helyi hatóságok hamar kapcsolatot találnak a Lindyt zargató, titokzatos férfi és a gyilkos között. A 21 éves lány rögtön beszáll a nyomozásba néhány hacker-barátja társaságában, ez idő alatt pedig kibontakozik saját igazságszolgáltatási módszere is.

Az Eye Candy január 12-én, hétfőn debütál az MTV-n a tengerentúlon, arról viszont egyelőre még nincs hír, hogy hazánkban mikor kezdik vetíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek