Starity

Hamarosan válik Slash?

2015. január 04. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenhárom évnyi házasság után int búcsút egymásnak a legendás rockzenész és felesége.

hirdetés
Hamarosan válik Slash?
Fotó: Mark J. Terrill

A TMZ értesülései szerint ismét külön váltak útjai Slashnek és Perla Ferrarnek. A páros tizenhárom évvel ezelőtt fogadott örök hűséget egymásnak, azonban 2010-ben egyszer már szétmentek és be is nyújtották a válópert, nem sokkal később viszont visszavonták azt és egy évvel később megújították fogadalmaikat.

Ezúttal azonban nem úgy tűnik, hogy visszatáncolnának a válástól, ugyanis bennfentesek elmondása szerint a 39 éves Perlánál betelt a pohár és ultimátumot adott a Guns N' Roses 49 éves gitárosának: ha az új év folytán nem sikerül megoldaniuk házassági problémáikat, benyújtja a keresetet.

Ez most teljesen más. Bár Perla azt mondja a barátoknak, hogy ez egy válás, úgy tudjuk, még nem adta be a pert - osztotta meg a TMZ-vel az ismerős, akitől azt is megtudhattuk, hogy nem sokkal a hírek felreppenése után az asszony Hawaii szigetére utazott két fiukkal, Londonnal és Cash-sel, oda, ahol 2001-ben kimondták a boldogító igent Slash-sel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek