Starity

Megújultan tér vissza a brit The Voice

2015. január 06. 10:10   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs többé Kylie. A pop hercegnőjét az újonc, és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Rita Ora váltja a brit The Voice negyedik évadában.

hirdetés
Megújultan tér vissza a brit The Voice

A brit The Voice január 10-én tér vissza vadonatúj, negyedik évadával, és újabb mentort is köszönthetünk Kylie helyén: a britek nagy kedvence, Rita Ora foglalja majd el a negyedik piros széket.

Will.I.Am és Sir Tom Jones már a műsor kezdete óta stabil tagok, ám tavaly, amikor Danny O'Donoghue úgy döntött, hogy elhagyja a műsort, helyére a Kaiser Chiefs frontembere, Ricky Wilson érkezett, és immáron harmadik alkalommal cserélik le a női mentort. Jessie J távozása után Kylie Minogue ült a piros forgó székben, idén pedig Rita Ora foglalja el az ausztrál pop-énekesnő helyét.

A BBC One most korábban indítja útnak a show-t, hogy elkerülje az esetleges ütközést a rivális ITV műsorral, az X-Faktorral. Bár a közelmúltban  unalmasnak találták, most a készítők ígérik, hogy senki nem fog unatkozni. 2014. szeptember 23-án jelentették be, hogy Rita is csatlakozik a műsorhoz. A szőkeség azután fogadta el a BBC ajánlatát, miután nemleges választ adott Simon Cowell 1 millió fontos ajánlatára.

A BBC úgy gondolja, hogy Ritával több nézőt vonzanak majd a műsorhoz, hiszen népszerűbb még Kylie-nál is – mesélte egy bennfentes. Az énekesből lett műsorvezető, Marvin Humes, aki a harmadik évadnál csatlakozott a műsorhoz, is elmondta véleményét: Rita új mentor lesz, és remek munkát fog majd végezni, ebben biztos vagyok. Azt hiszem, egy másik oldalát fogjátok ezáltal megismerni.

Sir Tom Jones elmondta, hogy számára ez nem újdonság, hiszen idén már negyedik alkalommal ül a székbe, Will pedig örvend, hogy Rita elfogadta a felkérést, hiszen miután Kylie elhagyta a show-t, tanácstalan volt: Nem tudom, hogy Rita nélkül hogyan is tudtuk volna ezt folytatni. Nagyon boldog vagyok, hogy mellettünk döntött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek