Starity

Jennifer Aniston és Brad Pitt még mindig barátok

2015. január 07. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Immár közel tíz év telt el Jennifer Aniston és Brad Pitt válása óta, ám az egykori álompár története körül azóta is keringenek pletykák. A színésznő vasárnap nyilatkozott Braddel való kapcsolatáról a CBS-nek.

hirdetés
Jennifer Aniston és Brad Pitt még mindig barátok

Jennifer Aniston és Brad Pitt már-már idillinek hitt házasságát a Mr. & Mrs. Smith című film forgatása alapjaiban rengette meg: Brad fülig beleszeretett kolléganőjébe, Angelina Jolie-ba. A románc olyan szenvedélyesnek bizonyult, hogy a színész a válás mellett döntött és azóta is boldog, meghitt kapcsolatban él Angie-vel és hat közös gyermekükkel.

A rosszakarók természetesen azóta is előszeretettel pletykálnak arról, hogy mennyire megtörte Anistont a válás, ám a színésznő nincs elkeseredve, sőt sikeresebb és gyönyörűbb mint valaha!

Míg Angelina úgy döntött, hogy családja kedvéért visszavonul a filmezéstől, addig Jent továbbra is filmszerepekkel bombázzák és a pletykákkal ellentétben a magánélete is kiegyensúlyozott: 2011-ben rátalált a szerelem Justin Theroux mellett, aki 2012-ben meg is kérte a színésznő kezét és talán már az esküvő sem várat sokáig magára.


Brad Pittel valóságos álompár voltak

Jennifer nemrégiben a CBS Sunday Morning című beszélgetős műsor vendége volt, ahol tiszta vizet öntött a pohárba és őszintén mesélt egykori kapcsolatáról és válásáról. Nem találom olyan fájdalmasnak. Azt hiszem, sokkal inkább a média csinált belőle cirkuszt, mert érdekesebb volt egy ilyen szalagcím. [...] Elmondtuk egymásnak a jókívánságainkat és beszélünk néha, de ez nem rendszeres.


Justin Theroux-val közel négy éve tart a kapcsolata

Az interjú során természetesen szót követelt jelenlegi párkapcsolata is, melyről korábban többször rebesgették, hogy csúfos véget ért és az esküvő helyett a szakítás van napirenden, ám Jen elárulta, hogy nem érdeklik a pletykák: Mi tudjuk, hogy mi az igazság, és ez az, ami számít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek