Starity

Christinával indul az amerikai Voice új évada

2015. január 07. 15:03   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Aguilera visszatér az amerikai Voice nyolcadik évadába. Bár két éven keresztül nélkülöznünk kellett őt, idén viszont újult erővel dobja bele magát a munkába.

hirdetés
Christinával indul az amerikai Voice új évada

Christina már a kezdetek óta tagja volt az Államokban nagy sikernek örvendő The Voice tehetségkutatónak, bár az ötödik évad után távozott a műsorból, ezzel teret adva Shakirának és Gwen Stefaninak, hogy kipróbálják magukat mentorként, most a nyolcadik szezonban ismét visszatér társaihoz.

A hatodik évadban Shakira volt az, aki átvehette Xtina helyét, majd a hetedik szezonban Gwen Stefani ülhetett a forgó székbe. Az egyedüli régi mentor, aki idén sem tér majd vissza, az Cee Lo Green, így Christina Adam Lavine, Blake Shelton és Pharrell Williams mellett keresi majd a tehetségeket.

Az E! Online közzétett négy posztert is a nyolcadik évadról, mely majd február 23-án veszi kezdetét az Egyesült Államokban, az NBC csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek