Starity

Jimmy Fallon elszúrta esélyét Nicole Kidmannél

2015. január 07. 20:08   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole nemrég Jimmy Fallon vendége volt, és elmondta a műsorvezetőnek, hogy anno esélye volt vele járni, de inkább a videojátékot választotta.

hirdetés
Jimmy Fallon elszúrta esélyét Nicole Kidmannél

A színésznő nemrég Jimmy Fallon vendége volt, és elmondta a műsorvezetőnek, hogy anno, amikor közös barátjuk, Rick bemutatta őket egymásnak, akkor lett volna neki esélye randizni vele, mivel a színésznő tejesen bele volt bolondulva Jimmybe.

Jimmy, bár tudatlanul, de elbaltázta esélyeit a vörös ciklonnál, aki korábban Tom Cruise-nak volt, jelenleg pedig Keith Urbannek a felesége. Nicole elmondása szerint a műsorvezető csak videojátékával foglalkozott és úgy érezte, hogy nincs esélye nála.

Egy és fél óra múlva, mikor már túlvoltunk a bemutatkozáson, megkínált a sajtos chipsével, majd tovább nyomogatta a gombokat, totálisan bele volt bolondulva abba a játékba, és én ezt úgy szűrtem le, hogy semmi esélyem nincs nála, annyira kínos volt ez nekem – mesélte Nicole, aki az este folyamán nagy szégyenbe hozta Jimmyt.

Íme, a teljes interjú:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek