Starity

Megjelent a Hangya hivatalos előzetese

2015. január 08. 07:07   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre többet is láthatunk a Marvel újabb adaptációjából a majdnem 2 perces előzetesnek köszönhetően.

hirdetés
Megjelent a Hangya hivatalos előzetese

A napokban írtunk arról, hogy megjelent egy mindössze 18 másodperces videócska a filmhez, de lássuk be, ennyiből senki nem tudja eldönteni, mennyire lehet majd izgalmas a történet. Azonban szerencsére január 6-án közzétették a hosszabb változatot is, amely már jóval többet mutat meg a filmből, így például belepillanthatunk a kezdetekbe, abba, hogyan és miért is változik át a főhős, Scott Lang, akit Paul Rudd alakít.

Az előzetesben elhangzott szöveg magyar fordítását a videó alatt olvashatjátok!

Pym (Michael Douglas): Scott, jó ideje figyellek már téged. Te más vagy! Így hát ne engedd meg másoknak, hogy azt mondják, neked nincs mit ajánlani, hogy nincs más választásod. Második esélyt nem gyakran ajánlanak fel. Azt javaslom, alaposan gondold hát ezt át. Itt az esély, hogy kiérdemeld a lányod figyelmét, hogy azzá a hőssé válj, akinek ő maga is gondol. Ez nem arról szól, hogy megmentsd a világunkat. Arról szól, hogy megmentsd az övékét. Scott, szükségem van arra, hogy te légy a Hangya.

Paul Ruddtól pedig egy kis humort is belecsempésztek a végére: Egy kérdés... túl késő, hogy megváltoztassuk a nevet?

A Hangyát Amerikában július 17-én láthatják majd először a nézők., a magyar premier várható dátumát sajnos még nem tudjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek