Starity

Rebecca Black felnőtt nő lett

2015. január 08. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykor még a Friday című dalával ellenszenvet kiváltó Rebecca Black gyönyörű nőként pózol a róla készült legújabb fotókon.

hirdetés
Rebecca Black felnőtt nő lett
Fotó: Julianne Kaye

Sok minden történt azóta, hogy 2011-ben megjelent Rebecca Black Friday című dala. Az akkor legtöbbekben óriási ellenszenvet kiváltó szerzeményt éneklő lány akkor még csak 14 éves volt, de érett gondolkodása – miszerint mindent megtesz, hogy jobb énekes legyen – példaértékű. Rebecca azóta már bebizonyította, hogy tud énekelni, és bár minden hírességhez hasonlóan továbbra is vannak antirajongói, egyre többen kedvelik őt.

A YouTube-ra feltöltött videóival sikereket arató lány nemrég azt is bebizonyította, hogy modellként is megállja a helyét. A róla készült legújabb fotósorozaton jól látszik, hogy Rebecca már nem egy kislány, és bár csak a 18-at tölti be idén, mégis érett nőként pózol.


Fotók: Julianne Kaye

A YouTube-sztár egyébként tavaly megígérte rajongóinak, hogy új dalokat is készít majd, ám jóval érettebb hangzásban, mint eddig. A zenei téren történő fejlődése tulajdonképpen 2012-es In Your Words című dalában is érezhető volt már, valamint eddigi feldolgozásaiban is. A bemutatkozó albumáról azonban még mindig nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek